Producenci

Informacje

 

 

Polityka prywatności sklepu internetowego www.duet-zabawki.pl

 

Zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku (Dz.U.133 z dnia 29 października 1997 roku poz. 833) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz.U. Nr 133, poz.1204) sklep www.duet-zabawki.pl chroni dane osobowe Klientów i Użytkowników.

Każdy Klient chcący zrobić zakupy w naszym sklepie internetowym posiada możliwość założenia własnego konta lub dokonania zakupów bez rejestracji. Posiadanie własnego konta w naszym sklepie umożliwia wielokrotne dokonywanie zakupów bez konieczności za każdym razem podawania danych osobowych lub firmy - zamawiającego. Klient posiada pełen dostęp do swoich danych osobowych oraz możliwość modyfikacji, weryfikacji, czy też ich usunięcia.

Nie przekazujemy, nie sprzedajemy i nie użyczamy zgromadzonych danych osobowych Użytkowników innym osobom lub podmiotom. Dane osobowe, które są nam udostępniane (imię, nazwisko, adres, numer telefonu, adres e-mail) traktujemy jako informacje poufne i nikt nie ma do nich dostępu.

 

Pliki cookies

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka). Pliki te są zapisywane na urządzeniu Klienta przez nasz serwer i służą do rozpoznania tego  urządzeniu  przy ponownym połączeniu. Cookies są pobierane przy każdym wejściu i wyjściu z naszej strony internetowej. Cookies nie służą do ustalania tożsamości Klientów tylko ich urządzeń. Pliki cookis dostarczają dane  statystyczne o aktywności Klienta. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies. W tym celu należy skorzystać z opcji wyłączenia pobierania i przechowywania plików typu cookies. Należy jednak mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

 

 Pamiętaj!

 Po każdym zaprzestaniu korzystania z naszej strony internetowej  należy  kliknąć na  Wyloguj”.

 

 

 Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności  danych osobowych prosimy zgłaszać na adres:sklep@duet-zabawki.pl  lub  telefonicznie pod  numerem: 696033939